Altres activitats

Altres activitats

 

Via Verda de la Vall de Zafán

La via verda és un antic traçat ferroviari creat amb la intenció de donar una sortida al mar a  l’Aragó. Avui dia, convertit en Via Verda, hi podreu passejar, anar amb bici o a cavall. El seu recorregut transcorre des d’Alcañiz fins a Tortosa i travessa les comarques del Matarranya, Terra Alta i Baix Ebre. Una bona opció per gaudir de l’excursió i no cansar-se excessivament,  són les empreses de lloguer de bicis i servei de recollida amb furgonetes que tenim a Horta. Des d’aquest enllaç podeu accedir a la pàgina oficial de las Vias Verdes.

 

Parking gratuït dins l´hostal.Xarxa ciclista de la Terra Alta

A més a més de la Via Verda a la Terra Alta hi trobareu 13 rutes traçades per travessar els indrets més representatius i característics de la zona: el massís dels Ports, les ribes de l’Algars i el  Canaletes, la Fontcalda, les serres de Cavalls i Pandols...
Consulteu informació de les rutes  de la terra-alta

PODEU GUARDAR LES VOSTRES BICIS DINS L'HOSTAL. DE FRANC.

Els espais de la batalla de l’Ebre

115 dies de combat van convertir l’Ebre en la batalla més dura, sagnant i decisiva de tota la guerra civil. A casa nostra us donarem informació dels diferents espais i escenaris històrics que podeu visitar.

 

Comarca del Matarranya

La veïna comarca del Matarranya ofereix ben a la vora una interessant oferta cultural, històrica i paisatgística que podem fer tranquil·lament prenent com a punt de partida Horta i,  hi podem invertir un matí, una tarda o si us plau, un dia sencer.
Nosaltres us recomanarem segons la vostra disposició de temps i possibilitats, però és interessant  visitar  : Calaceit, Queretes, on cada any es cel·lebra una interessant Feria Medieval, Valderrobres, Beseit, La Fresneda...
 

Alcañiz- Ciudad del Motor

Una mica més enllà de la comarca del Matarranya, a uns 50 kilòmetres ens trobem amb Alcañiz, on hi ha la Ciudad del Motor, més coneguda per  MOTORLAND el circuit aragonés que cada any acull per uns dies  els campionats mundials de MOTO GP.

Els paisatges del vi

La terra Alta és una terra feréstega  que ofereix amb generositat els seus fruits, l’olivera, l’ametller i la vinya formen una part inseparable del paisatge. A tots els pobles hi trobareu Cooperatives o petits cellers particulars que elaboren vins amb garantia d’origen i qualitat certificada. Vins amb cos i ànima.

Podeu visitar impressionants edificis de culte del vi, els cellers modernistes de Pinell de Brai i el de Gandesa en són exemple.

 

Castell de Miravet- Celler Modernista del Pinell de Brai- Coves de Benifallet

També a pocs kilòmetres, us suggerim aquesta ruta que temps enrere nombraren com la de les tres C, on podreu apreciar l’arquitectura humana (Castell de Miravet, Celler del Pinell) i contrastar-la amb la de la naturalesa (Coves de Benifallet).

Tortosa-Delta de l’Ebre

Una ciutat molt interessant històrica i monumentalment á uns 40 kilòmetres d’Horta és Tortosa, que també dona accés al Delta de l’Ebre on podeu gaudir de la platja, del Parc Natural del Delta de l’Ebre i de les diferents activitats que aquest marc fluvial i marítim presenta.

 

Morella

A uns 50kilòmetres, a la veïna comunitat de Castelló trobem Morella, una impressionant ciutat fortificada que conserva les seves muralles vestigi d’altres temps. També us podeu apropar a Zorita on hi ha el santuari de la Mare de Deu de la Balma.