L´Hostal

L´Hostal

 

A l’hostal Casa Barceló procurem que no us falti de res  quan  hi passeu  la nit després de descobrir Horta de Sant Joan i el seu entorn.

És un  plaer per a  nosaltres formar part d’aquesta descoberta,  o  simplement, de la retrobada amb la bellesa natural i l’encant de la nostra feréstega terra i també de la nostra comarca la Terra Alta i les Terres de d'Ebre.

 Clikcleu aqui SI VOLEU CONEIXER LA NOSTRA HISTÒRIA

La nostra dinàmica de treball ens fa dedicar tots els nostres esforços sobretot als clients de l’hostal  i a oferir una cuina molt casolana que no vol perdre de cap manera l'esperit de la nostra terra, feréstega però acollidora, i que sempre us farà sentir un més de casa nostra.

Del nostre restaurant Braseria en poden gaudir també tots els que no hi estan allotjats, els divendres, caps de setmana i festius a l'hora de dinar.

Les habitacions de l’hostal  són senzilles però acollidores, i totes estan equipades amb bany,dutxa, televisió de pantalla plana, assecador de cabells, calefacció i, fins i tot, algunes disposen d'aire condicionat.

Amb l’ascensor no serà difícil pujar o baixar l’equipatge i, aquest també us facilitarà l’accés quan esteu molt cansats o simplement quan vulgueu reservar les vostres forces per conèixer el territori.  

Podeu gaudir també d'espais comuns com el saló social,  dotat amb televisor , jocs de taula i infantils

o  de la màquina expenedora de begudes i snacks situats a l’entrada de la planta baixa i,

 

per suposat, de la cuina casolana i autòctona del nostre restaurant braseria.

 

 

 

 

 

 

 

Com sou molts els que viatgeu amb bici, també tenim a la vostra disposició un espai per guardar- les  dins l’hostal sense cap cost afegit.